Om Klangstudiet

Om Klangstudiet

Hvem er Tom Hansen

Kort fortalt gift med Birgitte, far til to skønne piger, og et skønt barnebarn, og still going strong.

Østens mystik har altid interesseret mig, og den alternative verden er kommet tættere på min egen verden de seneste år.

På min rejse til Nepal i 2012, hvor jeg var på et silent retreat på et kloster i nærheden af Kathmandu, opdagede jeg at her kunne jeg finde roen til at komme tilbage til mig selv efter et træls år.

Dybest set var det i Nepal jeg fik nulstillet mit system, det var ligesom om at jeg var kommet hjem da jeg stod ud af flyvemaskinen i lufthavnen. Roen kom til mig, da jeg indåndede den specielle luft af mystik og renhed. 

De fire uger på klosteret med undervisning i buddhisme og de daglige meditationer, gjorde at jeg fandt mig selv igen. Det gjorde også at jeg fandt ud af at klangterapi var noget jeg skulle udbrede i Danmark, og vise hvad lyd og vibrationer kunne gøre for ens helbred. De følgende år underviste jeg og holdt foredrag i hele Danmark i denne form for unikke behandlingsmetode.

Efter en selvvalgt pause på fem år, har jeg valgt at forsætte med klangterapien. og jeg vil ud at vise verden at klangterapien kan gøre en forskel på kroppens ubalance.

Læs her hvad klangterapi kan gøre for dig.

Nyhed Klangterapi behandlinger tilbydes i Beder ved Århus.

Klangterapi er en blid behandlingsform, som giver en dyb, og meditativ afspænding af hele kroppen.  

Din pris for 45min. klangterapi er kr. 650,00 

Ring på 20346636 for at aftale en tid.   

Så her er jeg-
still going strong

– Tom Friis Hansen

En teknik som
aldrig bliver forældet

Denne form for terapi kan dateres helt tilbage til bronzealderen i Kina for ca. 3000 år siden, det var i bjergene i Himalaya Buddhisterne fandt ud af disse unikke klangskåle kunne bruges til at helbrede med.

I starten brugte man dog kun disses skåle til ofring til Buddha. Dog er det svært for mig at tro på at disse skåle kun blev brugt til dette, da skålene vibrerer med mange forskellige toner, og frekvenser som kan påvirke alle kroppens celler og væsker.

De unikke og originale klangskåle bliver kun fremstillet i Nepal og Tibet

Efter et to måneders ophold på et Buddhistisk kloster i Nepal i 2012, tog jeg rygsækken på nakken, og tog på en rundrejse i dette skønne land, som er fuld af historie og mystik. Jeg kom vidt omkring og mødte mange skønne og venlige folk, som jeg kom i kontakt med på min rundtur.

Især to personer vil jeg takke for, at jeg kom ind i denne skønne verden af lyd og vibrationer. Den første jeg mødte, var Sudeep Lamsal, som har en skøn lille butik i byen Patan. 

Mit første møde med ham, var lidt af et tilfælde, jeg fulgtes med to andre kursister fra mit ophold på klosteret, og pludselig stod vi i hans butik, hvor der næppe var plads til flere end fem personer, og der mødte jeg en person, med en kæmpe viden inden for klangterapi. 

Der stod jeg var og helt målløs, ved at se hvor let og elegant han brugte disse skåle på de turister som besøgte hans lille butik. Der var ikke noget hokus pokus, over den måde han viste hvad skålen kunne bruges til.

Han fortalte at disse unikke originale skåle, var blevet anvendt og stadig anvendes i Nepal til behandling af spændinger og ubalancer i kroppens celler og væsker. Behandlingsformen kunne dateres til over 1000 år f. kr. fødsel. Og det er ikke en vestlig (Tysk), opfindelse i at bruge denne form for terapi.

Det var også hos Sudeep, jeg tog min uddannelse i klangterapi.

På min tur mødte jeg også Abhi, der har en Handi Craft butik, den ligger godt gemt inde i en baggård, det var min gode ven museumsdirektøren, der viste mig butikken, og straks var vi på bølgelængde, han viste mig at man kunne bruge skålene på mange forskellige måder, som endnu ikke er velkendt i vesten.

Abhi er selv terapeut, og underviser i klangmassage i Nepal, og på sigt kommer han til Danmark, og her vil du kunne lære at bruge klangskålene på en helt og speciel måde, til at afhjælpe smerter og ubalancer i kroppen.

Skålene er specielt
udvalgt af en ekspert

De skåle som kommer til Danmark er nøje testet og udvalgt af mig,  og de bliver anvendt i undervisningen på vores kurser.

Hvert år rejser jeg til Nepal og besøger de forhandler, som har de bedste skåle. Jeg bliver altid inviteret ud på deres værksteder, for netop at finde de unikke skåle, jeg bruger ofte flere dage på at finde de skåle som bliver fragtet hjem til Danmark med flytransport.

Når de ankommer til Danmark, bliver de forsigtigt pakket ud og testet igen.

De smukke lyde

Frekvenserne og de smukke lyde fra de håndlavede klangskåle, arbejder med din krops egne selvhelbredende kræfter, de kan gå ind og forløse evt. spændinger og smerter, som du har i kroppen. 

Ved at stille skålene der hvor du har brug for det, kan du opleve en forløsning i krop og sjæl – et bad i naturlig vellyd.    

Klangterapi med harmoni

Klangterapi er en behandling, hvor det er skålene som gør arbejdet, skålene sender harmoniske, og velklingende lyde og dybe vibrationer dybt ind i kroppen hvor den har behov for afspænding og forløsning. Man når dybere i cellerne med denne form terapi, end med fysisk massage.

Du kommer endnu tættere på dig selv

Skålene gør at du slapper af og du mærker en dyb afspænding i hele kroppen og dit system lukker helt ned, og du bliver et med dig selv.

Når du når denne tilstand, giver du din krop lov til at benytte de selvhelbredende kræfter, som allerede findes inde i dig, og som er med til at du får en forløsning for smerter og spændinger.

Læs her om de unikke klangskåle

Billioner af celler som aldrig glemmer

 Din krop består ca. 80% vand, blod, væske og billioner af celler, i disse celler gemmes alt det som kroppen husker.  

Den husker uforløste traumer, spændinger mm. Og når vi mindst venter dette, popper de op igen, og volder vores sind og krop store problemer. Dette kan ske når kroppen og sindet bliver overbelastet især i krisesituationer.

Disse uforløste traumer, spændinger, og blokeringer kan genoprettes med klangmassage, da kroppen selv finder de steder som den har behov for lindring, og forløsning. Blot ved at du stiller klangskålen, på klientens krop med brug af din egen intuition, dette er med til at forstærke de selvhelbredende kræfter i kroppen.    

"Virkningen af en enkelt klangskål er en værdifuld skat. Virkningen fra flere klangskåle, der spiller sammen, er et mirakel"

– Tom Friis Hansen

Klangterapi kan bruges uden grænser

Gennem mine erfaringer i alle de år jeg har brugt klangmassage på de tusindvis af klienter og i undervisning af utallige kursister, har jeg konkluderet at denne form for terapi virker uden at vi sætter nogen grænser for dens virkningsfelt.

Resten af verden har fundet ud af, at klangterapi virker, i Danmark er vi en lille smule bagefter med at bruge denne form for terapi.

I Tyskland, Østrig og Schweiz er klangterapien anerkendt både i det offentlige system, og de private behandlingssteder. Der gives tilskud til behandling med klangterapi, og denne form for terapi bruges i vid udstrækning på skoler, hospitaler, hospice og børnehaver.

Der er dog sket en stor åbning i det etablerede system gennem de sidste 8 år, som har gjort at flere og flere offentligt ansatte bruger klangterapi i deres behandlings form.

Utallige sygeplejersker, læger, jordemødre, fysioterapeuter etc. Har taget en uddannelse hos mig, i at bruge klangskåle til behandling af smerter, led problemer, spændinger. 

Interessen for denne form for uddannelse er stærkt voksende i de senere år. Klangterapien anvendes også som pædagogisk værktøj i børnehaver, institutioner, og til fysiks og psykisk syge.

En stresset hverdag

Lær om klangstudiet og terapien som hjælper med at afslappe kroppen og sindet, så hvis du har en stresset hverdag, med arbejde, indkøb og småbørn, kan klangterapien være med til at du kommer i balance og få overblikket tilbage.

Få ”hjernen nulstillet” og find din indre ro.  

Klangskålene gør arbejdet for dig.

Klangterapi er godt imod:

 • Hovedpine
 • Migræne
 • Bækkenløsning
 • Kæbespændinger
 • Ørepine
 • Piskesmæld
 • Højt blodtryk
 • Tarmproblemer
 • Spændinger
 • Søvnløshed
 • Smerter
 • Etc.

Hos klangstudiet kan du lærer de grundlæggende metoder på kursus trin I (3 dage).

Hele uddannelse i klangmassage indeholder i alt 6 trin.

 Vi glæder os til at byde dig velkommen i en verden af lyd og vibrationer.

"Det, som findes derude, også findes her; og at det, som ikke findes her, simpelthen ikke findes nogetsteds"

– Lars Muhl

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på din første klangskål/dit første kursus
* gælder ikke for specialarrangementer/events
Bliv informeret når der lægges nye kurser og events på hjemmesiden ved at tilmelde dig.