Hest og rytter

Uddannelsen er for dig, der ønsker et stærkt og unikt værktøj i behandlings øjemed til dine klienter.

Hos os får du en stor mulighed for at forny din viden og give dig en ny behandlingsmetode som kan være med til at give dine klienter et bedre velvære, og opløse evt. spændinger og ubalancer.

Kun ved at du bruger disse unikke håndlavede klang og syngeskåle, som udsender smukke lyde og dybe vibrationer son går dybt ind i kroppen, hvor almindelig massage ikke kan nå.   

Nedenfor kan du klikke på kurserne og læse mere om hver enkelt kursus.

Det klinger godt med klangmassage til heste.

Med et slag på en metalskål frembringer klangmassør Tom Friis Hansen fra klangstudiet lyde og vibrationer, som kan opløse spændinger hos heste. Behandlingen kaldes klangmassage, og det har hjulpet distancehesten Foccaria til at afstresse.
Læs artiklen her.

Det er dig som rytter der i fokus, sammen med din hest. Klangterapi har en gavnlig effekt både på hest og rytter. Det har vist sig at man kan påvirke hestens stress niveau på en gavnlig måde, ved at anbringe klangskålen på hesten eller slå skålen an ved siden af hesten, på den måde kan lydene og vibrationerne nå derind hvor hesten har behov for dette. Skålens vibrationer er med til at afslappe og opløse evt. spændinger i hestens bindevæv og celler. Hovedformålet er at få hestens krop til helbrede sig selv.

Klangterapi til den hele ekvipage

Det er vigtigt at man både behandler rytter og hest i behandlingsforløbet, typisk er det også rytteren der har behov for behandling, for hvis rytteren er stresset, er hesten det også. Det kan jo også være at rytteren har behov for behandling for div. skader efter et fald mm.

Det er vigtigt at der er tæt kontakt mellem rytter og hest, især i konkurrencer, her kan klangskålen spille en vigtig rolle, til at skabe en slags harmoni mellem hest og rytter, så det bedst mulige resultat opnås.

De store stutterier i både Østrig og Tyskland har fået øje på skålenes gavnlige effekt på både hest og rytter, klangterapi bruges i stor stil, både til behandling af skader, men også til at skabe harmoni mellem rytter og hest før konkurrencer.

Dette kursus henvender sig både til enkeltpersoner og stutterier, der ønsker at bruge klangterapien på en professionel måde.

Klangworkshop for Hest og Rytter

Nu har du muligheden for at se hvad klangmassage er for en størrelse….
Pris       199 kr.,-
DKK

Klangterapi til hest og rytter IIX

Det klinger godt med klangmassage til heste. Med et slag på en metalskål…
Pris      2.900 kr.,-
DKK
Har du spørgsmål? –
Så spørg Tom

Hvis du står og har nogle spørgsmål angående kurset eller klangskåle generelt, så tøv ikke med at kontakte Tom.

+45 20 34 66 36
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på din første klangskål/dit første kursus
* gælder ikke for specialarrangementer/events
Bliv informeret når der lægges nye kurser og events på hjemmesiden ved at tilmelde dig.